ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H Motion Media προσφέρει στον κάθε πελάτη μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, με πρώτιστο και μοναδικό στόχο την αύξηση και την βέλτιστη προβολή του. Ο κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει τις υπηρεσίες που επιθυμεί, λαμβάνοντας μία προσφορά η οποία θα ανταποκρίνενται στις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

  • Διαχείριση Social Media

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση ή και δημιουργία social media προς τον πελάτη μας, με σκοπό την μεγιστοποίηση της προβολής του προϊόντος ή της υπηρεσιών που προσφέρει. Μέσω της σωστής καθοδήγησης που θα έχετε, θα έρθετε σε άμεση επικοινωνία και επαφή με χιλιάδες ανθρώπους.

  • Γραφείο Τύπου / Υπηρεσίες Δημοσιογραφίας

Με την λειτουργία του Γραφείου Τύπου παρέχουμε προς τον πελάτη μας υπηρεσίες δημοσιογραφίας, πάντα με γνώμονα την μέγιστη προβολή του. Αυτό περιλαμβάνει Συνεντεύξεις και Δελτία Τύπου τα οποία θα αποστέλλονται σε όλα τα κυπριακά ΜΜΕ, φιλοξενία σε ραδιοφωνικές εκπομπές, διοργάνωση Διασκέψεων Τύπου, Media Day, Ημερίδων και άλλων εκδηλώσεων.

  • Φωτογραφίες / Βίντεο

Αναλαμβάνουμε την φωτογραφική κάλυψη και την δημιουργία προωθητικού βίντεο (σκηνοθεσία-σενάριο, βιντεογράφιση, editing) σε υψηλή ανάλυση. Τόσο το φωτογραφικό υλικό όσο και το βίντεο θα αξιοποιηθούν στον μέγιστο βαθμό μέσω προβολής από την ιστοσελίδα σας, τα social media και άλλων διαφόρων τοπικών ΜΜΕ.

  • Ετοιμασία ιστοσελίδας

Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να παρουσιάσετε το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας είναι μέσα από την δημιουργία μίας ιστοσελίδας, η οποία θα αναφέρει όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζονται να μάθουν οι πελάτες σας. Στην Motion Media αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε, με ένα οικονομικό πακέτο, την δημιουργία μίας απλής ιστοσελίδας.

  • Διοργάνωση εκδηλώσεων

Η ομάδα της Motion Media αναλαμβάνει την διοργάνωση εκδηλώσεων-event, όπως Διασκέψεις Τύπου, Ημερίδες, Media Days, Πάρτι κλπ. Οι εκδηλώσεις μπορούν να συνοδευτούν (ανάλογα με την συμφωνία με τον πελάτη) με άλλες υπηρεσίες, με στόχο την μέγιστη προβολή σας.

  • Ετοιμασία γραφικών

Η Motion Media μπορεί να ετοιμάσει για εσάς γραφικά, λογότυπα, αφίσες, διαφημιστικά φυλλάδια, προσκλήσεις, κλπ. Όλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε σε έντυπη είτε σε ηλεκτρονική μορφή.

  • Συμβουλές για βελτίωση της επικοινωνίας με το κοινό σας

Αναλαμβάνουμε να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο κομμάτη της επικοινωνίας, με στόχο την καλύτερη προσέγγιση με το κοινό σας.